ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΑΣ

Σύστημα με Βραχίονα

Το σύστημα τέντας με βραχίονες, μας δίνει την δυνατότητα να ελευθερώσουμε τη θέα του μπαλκονιού μας. Βάζει τέλος στην αντιαισθητική όψη των σωληνώσεων και μας προσφέρει μια κομψή κατασκευή, με πολλές κατασκευαστικές επιλογές. Υπάρχουν απλοί βραχίονες καθώς και βαρέου ή υπερβαρέου τύπου, για μεγαλύτερη αντοχή και προστασία από τον δυνατό αέρα. Η λειτουργία του συστήματος  μπορεί να είναι μηχανική, ηλεκτρική ή με αυτοματισμούς  βροχής, αέρα, ήλιου ή τηλεχειριζόμενες.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Βλάση Αθαν. Ζαχαρή και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1963 με έδρα τη Δάφνη Αττικής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε στο χώρο, καταφέραμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα, επιλεγμένα από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια σκίασης.

Σταθερή μας αξία, η επιδίωξη να είμαστε πάντα συνεπείς, καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγγύησης των κατασκευών μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, για την καταλληλότερη σκίαση όλων των χώρων, που να συμβαδίζει αρμονικά με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε έργα μας με ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ