ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΑΣ

Σύστημα με Αντηρίδα

Πρόκειται για ένα σύστημα τέντας, που χρησιμοποιείτε σε ευρεία κλίμακα στη χώρα μας, αφού συνδυάζει σκίαση αλλά και προστασία. Η στήριξη γίνεται στο κάγκελο επιτυγχάνοντας υψηλές αντοχές σε ακραία καιρικά φαινόμενα, και τέλεια εφαρμογή τεντώματος του υφάσματος και όλα αυτά με χαμηλό κόστος. Η κατασκευή τέντας με αντηρίδα μπορεί να είναι με μηχανική αλλά και με ηλεκτρική κίνηση.

Τέντα με σύστημα αντιρίδας Φρεατίδα

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Βλάση Αθαν. Ζαχαρή και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1963 με έδρα τη Δάφνη Αττικής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε στο χώρο, καταφέραμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα, επιλεγμένα από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια σκίασης.

Σταθερή μας αξία, η επιδίωξη να είμαστε πάντα συνεπείς, καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγγύησης των κατασκευών μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, για την καταλληλότερη σκίαση όλων των χώρων, που να συμβαδίζει αρμονικά με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε έργα μας με Σύστημα με Αντηρίδα