ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΑΣ

Σύστημα Λόγκια – Μονομπλόκ

Με το σύστημα λόγκια απλοποιούμε την κατασκευή σε μόνο δύο θέσεις στήριξης. Η κατασκευή αυτή συνιστάται για χώρους με δομικές δυσκολίες. Το σύστημα λόγκια μπορεί να είναι με μηχανική κίνηση, ηλεκτρική και με αυτοματισμούς.

Το σύστημα Μονομπλόκ είναι μια κατασκευή με αυτοφερόμενο σύστημα στήριξης. Ένα από τα πλέον ευέλικτα προϊόντα, που προτείνεται για χώρους με ιδιορρυθμίες και δυσκολίες τοποθέτησης, λόγω  κακών δομικών συνθηκών. Η λειτουργία του συστήματος μπορεί να είναι μηχανική κίνηση, ηλεκτρική και με αυτοματισμούς.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Βλάση Αθαν. Ζαχαρή και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1963 με έδρα τη Δάφνη Αττικής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε στο χώρο, καταφέραμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα, επιλεγμένα από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια σκίασης.

Σταθερή μας αξία, η επιδίωξη να είμαστε πάντα συνεπείς, καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγγύησης των κατασκευών μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, για την καταλληλότερη σκίαση όλων των χώρων, που να συμβαδίζει αρμονικά με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε έργα μας με ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΚΙΑ – ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ