ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Σκίαση Αιθρίων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη σκίαση σε οποιοδήποτε ημιυπαίθριο χώρο ή στο μπαλκόνι σας, με σταθερές μεταλλικές κατασκευές. Κατά τη μελέτη της κατασκευής υπολογίζουμε όλους τους παράγοντες και τις ανάγκες που έχουμε για αδιαβροχοποίηση, σκίαση όπως επίσης και φωτεινότητα του έργου. Η κάλυψη όλων των κατασκευών μπορεί να γίνει από ύφασμα, PVC, πολυκαρμπονικό ή πάνελ.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Βλάση Αθαν. Ζαχαρή και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1963 με έδρα τη Δάφνη Αττικής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε στο χώρο, καταφέραμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα, επιλεγμένα από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια σκίασης.

Σταθερή μας αξία, η επιδίωξη να είμαστε πάντα συνεπείς, καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγγύησης των κατασκευών μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, για την καταλληλότερη σκίαση όλων των χώρων, που να συμβαδίζει αρμονικά με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε έργα μας με Σκίαση Αιθρίων