ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΓΚΟΛΑΣ

Πέργκολα Κλασική

Μια καινοτόμος κατασκευή που δίνει λύση για μικρές αλλά και πολύ μεγάλες αποστάσεις. Η τέντα πέργκολα έχει τέλεια αισθητική και ανταποκρίνεται άψογα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα. Ανάλογα την ανάγκη της σκίασης, η κατασκευή της πέργκολας μας δίνει τη δυνατότητα να κλείνει προς όλες τις κατευθύνσεις, με κλίση κάτω του 15%. Μέγιστη διάσταση 20m μήκος και προβολή 10 m.

Πέργκολα Κλασική

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Βλάση Αθαν. Ζαχαρή και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1963 με έδρα τη Δάφνη Αττικής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε στο χώρο, καταφέραμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα, επιλεγμένα από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια σκίασης.

Σταθερή μας αξία, η επιδίωξη να είμαστε πάντα συνεπείς, καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγγύησης των κατασκευών μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, για την καταλληλότερη σκίαση όλων των χώρων, που να συμβαδίζει αρμονικά με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε έργα μας με Πέργκολα Κλασική