ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΓΚΟΛΑΣ

Πέργκολα Αλουμινίου

Βιοκλιματική πέργκολα εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με περιστρεφόμενες περσίδες, που παρέχει προστασία από τον ήλιο αλλά και από τη βροχή ή το χιόνι, με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων. Μοντέρνος σχεδιασμός, με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, και πολλές δυνατότητες προσθήκης αυτοματισμών. Ιδανική για την κάλυψη εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης. Ο θόρυβος που προκαλείται κατά τη διάρκεια κίνησης των περσίδων, απορροφάται, χωρίς να ενοχλεί.

Αθόρυβο είναι και το κλείσιμο των περσίδων με τη χρήση ελαστικών ενδιάμεσα των περσίδων. Μοτέρ τοποθετημένο στο εσωτερικό της τραβέρσας ώστε να μην είναι ορατό και να επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση των περσίδων.

2. Πέργκολα Αλουμινίου

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Βλάση Αθαν. Ζαχαρή και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1963 με έδρα τη Δάφνη Αττικής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε στο χώρο, καταφέραμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα, επιλεγμένα από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια σκίασης.

Σταθερή μας αξία, η επιδίωξη να είμαστε πάντα συνεπείς, καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγγύησης των κατασκευών μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, για την καταλληλότερη σκίαση όλων των χώρων, που να συμβαδίζει αρμονικά με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε έργα μας με Πέργκολα Αλουμινίου