ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΑΣ

Καποτίνες

Στην κατηγορία της καποτίνας υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και σχεδίων. Είναι ένα στολίδι για τα παράθυρα των σπιτιών μας, τις βιτρίνες αλλά και την είσοδο των καταστημάτων. Οι καποτίνες μπορεί να είναι σταθερές αλλά και ανοιγόμενες με κορδόνι, με  μηχανική και ηλεκτρική κίνηση. Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από P.V.C. καθώς επίσης και όλα τα σχέδια υφασμάτων.

Καποτίνα

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Βλάση Αθαν. Ζαχαρή και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της τέντας, από το 1963 με έδρα τη Δάφνη Αττικής.

Με την εμπειρία που αποκτήσαμε στο χώρο, καταφέραμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα, επιλεγμένα από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια σκίασης.

Σταθερή μας αξία, η επιδίωξη να είμαστε πάντα συνεπείς, καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγγύησης των κατασκευών μας. Βρισκόμαστε πάντα σε μια διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων, για την καταλληλότερη σκίαση όλων των χώρων, που να συμβαδίζει αρμονικά με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τεχνικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε έργα μας με Καποτίνες